Web Analytics Made Easy - Statcounter

افزایش تقاضای افراد برای غذاهای آماده، رشد درآمد و تغییر سبک زندگی از ساده به پرمشغله و... از جمله دلایلی است که در خاورمیانه باعث محبوبیت و افزایش مصرف پیتزای نیمه آماده شده است.

  بازار پیتزا در خاورمیانه از سال ۲۰۱۷ تا سال ۲۰۱۹ رشد بسیار زیادی داشته و پیش‌بینی می‌شود که تا سال ۲۰۲۵ روند افزایشی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلیل این میزان از رشد در خاورمیانه، افزایش تقاضای افراد برای غذاهای آماده، رشد درآمد و تغییر سبک زندگی از ساده به پرمشغله است. البته چالش بزرگی که بازار پیتزای منجمد در خاورمیانه با آن روبرو است کمبود امکانات حمل‌ونقل و زیرساخت‌های مناسب است که با توجه به افزایش روز به روزِ تقاضا در این منطقه، چالشی جدی محسوب می‌شود.

 

دسته‌بندی انواع پیتزای نیمه آماده در خاورمیانه

پیتزا در این منطقه به سه دسته‌ی کلی «پیتزا با خمیر ضخیم»، «پیتزا با خمیر نازک» و «پیتزای شکم پر» تقسیم می‌شود که محبوب‌ترین آن‌ها پیتزا با خمیر ضخیم است. همچنین از نظر مواد به کار رفته، پیتزاهایی که با گوشت پخته شده اند از طرفداران بسیاری برخوردارند. اما جدا از این مساله مهم‌ترین نکته برای انتخاب پیتزا در منطقه‌ی خاورمیانه، قیمت آن است. هرچه قیمت تمام شده پیتزا پایین‌تر باشد مردم از آن استقبال بیشتری می‌کنند. پیتزاهایی با خمیر ضخیم و پر از مواد مختلف در ایران نیز بسیار محبوب هستند. معمولا در این پیتزاها از گوشت چرخ شده همراه با ادویه‌ی فراوان، سوسیس، کالباس، قارچ، پیاز،‌ زیتون و سس گوجه استفاده می‌شود. علاقه‌ی عجیب مردم خاورمیانه و همچنین ایران، به مصرف ادویه‌های مختلف، طعم جدیدی به پیتزاها داده است که در هیچ منطقه‌ی دیگری یافت نمی‌شود. مطمئنا اگر پیتزای نیمه آماده را در یک کشور عربی تهیه کنیم طعم ادویه‌هایی را در آن حس می‌کنیم که قبل‌تر در غذاهای سنتی عربی تجربه کرده بودیم. همینطور اگر پیتزای گوشت نیمه آماده‌ای را در ترکیه تهیه کنیم بی‌شک با طعمی شبیه به طعم کباب ترکی مواجه خواهیم شد. بنابراین فرهنگ و ذائقه هر کشور در طعم آن تاثیرگذار است.

 

بازار غذای منجمد و نیمه آماده در ترکیه

با توجه به افزایش درآمد مردم در ترکیه، رشد اقتصادی کشور و همچنین افزایش جمعیت زنان شاغل، انتظار می‌رود بازار استفاده از مواد غذایی نیمه آماده و منجمد در این کشور رشد چشمگیری داشته باشد. از سوی دیگر افزایش جمعیت در این کشور و به واسطه‌ی آن، رشد جمعیت کارگران جوان از دیگر عوامل تاثیرگذار بر رشد نیاز مصرف کننده به غذاهای منجمد و نیمه آماده است. تهیه‌ی غذای روزانه در ترکیه نیز مانند هر جامعه‌ی دیگری در سال‌های گذشته به صورت سنتی و با استفاده از مواد غذایی تازه انجام می‌شده، اما با تغییر سبک زندگی مردم و سازگاری بیشتر با فرهنگ اروپایی، روش‌های تهیه‌ی غذا هم تغییر کرده و مردم به سمت مصرف غذاهای منجمد و نیمه آماده روی آورده‌اند. در این میان مصرف غذای نیمه آماده که به سرعت برای خوردن آماده می‌شود، مانند پیتزا یا ناگت، بیشتر از مواد غذایی نیمه آماده و منجمدی است که مانند مخلوط سبزیجات نیاز به پخته شدن و ترکیب با مواد غذایی دیگر دارند. با توجه به موارد ذکر شده، کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که رشد بازار غذاهای نیمه آماده در ترکیه، در بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۶، بسیار سریع و قابل توجه باشد.

 

افزایش مصرف پیتزای نیمه آماده در ترکیه

ترکیه نیز مانند دیگر کشورها از آغاز سال ۲۰۲۰ با ویروس کرونا درگیر شد و به واسطه‌ی آن سبک زندگی مردم نیز تغییر کرد. اما عادات غذایی مردم، که قبل‌تر به آن اشاره کردیم، با ورود ویروس کرونا دستخوش تغییر نشد و فقط سبک تهیه‌ی غذاها با کمی تغییر روبرو شد. همانطور که می‌دانید پیتزا یکی از محبوب‌ترین غذاها در جهان است و تقریبا هیچ شخصی وجود ندارد که علاقه‌ای به پیتزا نداشته باشد. مردم ترکیه که به دلیل تغییر سبک زندگی و مدرن شدن جامعه به مصرف غذاهای نیمه آماده و منجمد عادت کرده‌ بودند، در دوران شیوع ویروس کرونا و شروع قرنطینه‌ها، بیشتر به مصرف غذاهای نیمه آماده تمایل پیدا کردند. همانطور که حدس می‌زنید، پیتزا در صدر جدول غذاهای نیمه آماده حضور دارد. تهیه‌ی پیتزا در منزل کار سختی نیست اما استفاده از پیتزای نیمه آماده به مراتب آسان‌تر است و به همین دلیل استفاده از آن در بین مردم افزایش پیدا کرد. با استفاده از پیتزای نیمه آماده می‌توان در مدت زمان کوتاهی، حدود ۲۰ دقیقه، یک پیتزای خوشمزه تهیه کرد. همچنین افراد می‌توانند با استفاده از تاپینگ‌های مورد علاقه خودشان پیتزایی مخصوص تهیه کنند که نمونه‌ی آن در هیچ رستورانی پیدا نمی‌شود. پس طبیعی است که این محصول منجمد با استقبال زیادی روبرو شود و در سبد غذایی هر خانواده‌ای حضور داشته باشد.

یکی دیگر از دلایل افزایش مصرف پیتزای نیمه آماده در ترکیه، وجود جمعیت زیادی از جوانان شاغل است. این دسته از افراد نیاز به غذایی دارند که در زمان کمی آماده شده و انرژی لازم برای انجام فعالیت‌های فکری و بدنی را فراهم کند. همچنین به دلیل جوان بودن این قشر، تمایل برای تجربه‌ی طعم‌های جدید و حتی ایجاد طعم‌های جدید بسیار زیاد است. پس بهترین انتخاب پیتزای نیمه آماده است که در مدت زمان کوتاهی می‌پزد، امکان اضافه شدن مواد غذایی متفاوت به عنوان تاپینگ را دارد و از همه مهم‌تر نان و پروتئینی که در آن وجود دارد قند و انرژی لازم برای انجام چند ساعت فعالیت سنگین و مداوم را فراهم می‌کند.

لینک کوتاه: asriran.com/003Bxr

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: غذاهای نیمه آماده تغییر سبک زندگی نیمه آماده مواد غذایی تهیه ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۳۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب

بیماری کبد چرب غیرالکلی به یک نگرانی رو به رشد سلامت در سراسر جهان تبدیل شده است و سبک زندگی بی‌تحرک باعث افزایش چنین وضعیت خطرناکی در سلامتی می‌شود.   به گزارش ایسنا، کبد یکی از مهمترین اندام‌های بدن است که سبب دفع سموم  ناشی از بیماری‌هایی مثل چاقی، دیابت و فشار خون بالا می‌شود و کبد چرب به بیماری گفته می‌شود که در آن  چربی در کبد تجمع کرده باشد و وقتی درمان نشود ممکن است منجر به سایر عوارض کبدی شود.   علائم کبد چرب شامل خستگی، حالت تهوع، درد شکم، کاهش اشتها، زردی پوست و چشم‌ها و ادرار تیره و مدفوع خاکستری است.   پیشگیری از کبد چرب   برای اینکه کبد سالمی داشته باشید باید غذای سالم بخورید و از مصرف الکل خودداری کنید، همچنین باید ورزش کنید و وزن خود را پایین بیاورید، خوب بخوابید، بیماری‌های زمینه‌ای خود را کنترل کنید و سبک زندگی خود را تغییر دهید.   ورزش‌های قلبی عروقی   دویدن، شنا کردن، حرکات موزون و ایروبیک، می‌توانند سبب سوزاندن چربی و بهبود عملکرد قلب شوند.   تمرینات مقاومتی   ایجاد توده عضلانی بدون چربی از طریق تمرینات قدرتی می‌تواند متابولیسم شما را افزایش دهد و یکی از بهترین راه‌ها برای پایین آوردن سریع چربی خون، تمرینات مقاومتی است۰   یوگا و پیلاتس    این ورزش روی کشش، قدرت مرکزی و تعادل کار می‌کند و به صورت غیر مستقیم می‌تواند استرس را کاهش داده و از سلامت کبد و مدیریت وزن حمایت کند.   تمرینات تناوبی با شدت بالا و ریکاوری کوتاه   تمرینات تناوبی با شدت بالا و ریکاوری کوتاه می‌توانند عملکرد کبد را بهبود بخشند و چرخش نیم‌تنه بالایی که باعث اکسیژن‌رسانی هر چه بهتر به کبد می‌شود و در عین حال شنا کردن، اسکات زدن، تمرینات شکم، وزنه‌ زدن و دوچرخه‌سواری از جمله این ورزش‌ها به شمار می‌روند.   پیاده‌روی بر اساس این مطلب که از سوی زهرا داوودی، فیزیولوژیست ورزشی تهیه شده و توسط فدراسیون پزشکی ورزشی در اختیار ایسنا قرار گرفته، ‌آمده است: پیاده‌روی سریع و منظم فوائد بسیار زیادی برای سلامتی دارد و در مطالعه‌ای معتبر ثابت شده که افراد اگر در پنج روز هفته به مدت یک ساعت پیاده‌روی کنند، می‌تواند به میزان قابل توجهی کلسترول LDL خون را کاهش دهند.   شاید جالب باشد بدانید حتی ورزشکاران حرفه‌ای هم ممکن است با مشکلات چربی و کلسترول بالا دست و پنجه نرم کنند؛ به عبارت دیگر ورزش در کنار سایر بخش‌های دیگر مثل تغذیه خوب، حذف چربی‌های ترانس، مصرف غذاهای غنی از امگا ۳، افزایش مصرف فیبر محلول و مصرف پروتئین وی، خواب صحیح، سبک زندگی متعادل و آرامش روحی، می‌تواند تاثیر دو چندانی داشته باشد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • امکان ثبت نام جدید در نهضت ملی مسکن استان سمنان وجود دارد
  • پیام ترسناک رونالدو: آماده جنگ! (عکس)
  • افزایش ۲۵ درصدی مصرف سوخت هواپیما در چابهار با افزایش ۳۸ درصدی پروازها
  • آماده باش هلال احمر برای بارندگی شدید و سیل و در ۲۴ استان تا آخر هفته
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • وقتی مصاف حق و باطل ملاک تنفر و محبوبیت در جهان می‌شود
  • تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه
  • بی‌نمک زندگی کنید!
  • خوردنی و غذاهایی که افسردگی شدید می آورند
  • چشم بازار نفت به خاورمیانه/ ضعف کوتاه‌مدت نفت نشانه چیست؟